Ervaringen

Ik voelde mij erg op mijn gemak bij Elisabeth en het doel van de sessies was om stukken van vroeger naar boven te halen. Dit is deels stukje voor stukje gelukt. Ik had in eerste instantie een andere verwachting van regressie. Ik dacht dat het als een film terug zou komen maar dat werkte niet voor mij. Ik was op een gegeven moment ook bang dat mijn hoofd mij in de maling nam en toen ik dit deelde met Elisabeth heeft zij mij gerust gesteld. De dingen die naar boven zijn gekomen heb ik meer een plek kunnen geven, en als de rest naar boven wil komen als een film dan voel ik vanzelf wel wanneer daar de tijd voor rijp is. Voor nu is het goed. Bedankt voor de fijne begeleiding.
Melanie

Met haar rustige en warme uitstraling stelt Elisabeth je direct op je gemak. Ze vraagt goed door en weet de essentie snel te raken. Dank zij haar therapie weet ik waar mijn paniek aanvallen vandaan komen en hoe ik er mee om moet gaan. Ik beveel haar zeker aan.
Marianne

Ik heb een traject van meerdere sessies doorlopen bij Elisabeth. Tijdens de intake voelde ik me al heel erg op mijn gemak en daardoor kon ik veel informatie delen. Vervolgens werden alle sessies die ik heb gedaan heel fijn begeleid. Ondanks dat de onderwerpen soms best heftig waren, geeft Elisabeth een heel vertrouwd gevoel. Door de sessies die ik heb mogen doen, heb ik erg veel inzichten gekregen. Dit heeft mij veel meer rust gegeven in het dagelijks leven. Ik heb grote opdrachten (die ik ervaarde in mijn familiesysteem) los mogen laten. Tot slot vind ik de gestructureerde manier waarop Elisabeth werkt ook erg fijn. Dank voor de mooie sessies.
Lesley

Via via kwam ik in contact met Elisabeth en merkte ik al gauw in ons eerste gesprek dat ik hier te maken had met een sensitieve doch stevige dame. Iemand die ook de ongemakkelijke vragen durft te stellen. Juist daardoor kwam al gauw een vrij compleet plaatje naar voren waar we op konden werken.
In de sessies werden verschillende aspecten aangeraakt. Dat was niet altijd prettig of gemakkelijk, maar Elisabeth nam me daarbij aan de hand en maakte het veilig genoeg om te exploreren. Om dieper te gaan. En juist omdat de ongemakkelijke delen werden aangeraakt ontstond er duiding, erkenning en ruimte. De pijn van deze delen hoef ik niet meer met me mee te dragen, en daarvoor ben ik Elisabeth ontzettend dankbaar.
Ik zal haar aanraden aan de mensen die “echt” aan de slag willen met een thema.

Merel

Ik vond het heel prettig om begeleid te worden door Elisabeth. Door haar rustige karakter ontstaat er als vanzelf een vertrouwensband. Ze vraagt goed door en komt daardoor snel bij de kern. Ook neemt ze de tijd. Ik heb meerdere sessies gedaan, waaronder vorig levenssessie, een conceptiesessie en een innerlijk kind sessie. Ik dacht van te voren dat het me niet zou lukken om in die herinneringen van mijn onbewuste te raken, maar door de begeleiding van Elisabeth ging het eigenlijk als vanzelf. Hierdoor heb ik veel inzichten gekregen en ook diepe overtuigingen weten op te lossen. Zoals ‘ik ben het niet waard’. Door dit los te laten, vind ik het nu veel makkelijker om mezelf als persoon, maar ook als ondernemer te laten zien. Fijn hier eindelijk van bevrijd te zijn!
Henriëtte

Ik kwam bij Elisabeth met de wens om me meer op m’n gemak te voelen in een relatie. Elisabeth heeft mij op een hele fijne, warme en doortastende manier geholpen. Ze heeft veel ervaring in het begeleiden van mensen, en doet dat op een attente, positieve manier. Ik voelde me op mijn gemak. We hadden de tijd om aan mijn vragen te werken. Tijdens de regressie- /reïncarnatietherapie kreeg ik hele nuttige inzichten. Ik begreep daardoor haarfijn de dynamiek van verschillende banden en relaties in mijn leven. Met die input kon ik een probleem doorbreken. Er is in positieve zin van alles gaan verschuiven in mijn leven. Mijn zelfvertrouwen is vergroot. Ik zal zeker contact houden met Elisabeth voor vragen in de toekomst.
De praktijkruimte in Utrecht is heel prettig.
Dank je wel voor de hele fijne, prettige begeleiding.

Joyce

Door de fijne gesprekken die ik met Elisabeth voerde, ervaarde ik gaandeweg het traject steeds meer rust in mijzelf. De reden dat ik in contact kwam met Elisabeth was voornamelijk omdat ik zoekend was naar een manier hoe ik om kon gaan met mijn verdriet, na het overlijden van mijn broer. Ik kreeg handvaten, d.m.v. verschillende oefeningen, waardoor ik weer in contact kwam te staan met mijzelf. Door deze zelfkennis kan ik nu bepaalde gedachten van mijzelf beter begrijpen en lukt het mij nu om anders met situaties om te gaan en het gevoel van verdriet anders te ervaren. Als gevolg van het van tevoren opgestelde coachingtraject kan ik nu met een voldaan gevoel verder, en is mijn rugzak veel minder zwaar geworden.
Emma
[Emma heeft bij mij een coachingstraject gevolgd met daarin enkele regressiesessies.]

Scroll naar boven